Vrei să descoperi secretele oamenilor de succes?

Cartea îți arată cum îți poți transforma UȘOR propria viață, folosind ceea ce au încercat deja oamenii de succes, fără să te mai dai TU cu capul de toate zidurile.

300+ pagini

101 scântei de înțelepciune ușor de aplicat în viața ta

200+ exerciții & întrebări practice

8 exerciții BONUS

Doar 48 lei  + Transport

Învață să folosești înțelepciunea dobândită de alții fără să mai dai TU cu capul de toate zidurile

Atena Boca

Fondator comunitate LaPrimulBebe
_____________

Au trecut mai bine de zece ani de cand o cunosc pe Cristina si inca ma uimeste modul frumos in care se raporteaza la lume. Cristina imi vine in minte de fiecare data cand vorbesc despre acceptare, pentru ca este aproape singurul om pe care il cunosc pe care nu l-am auzit niciodata vorbind despre un alt om altfel decat cu acceptare si compasiune. Un om care s-a intors spre el in cel mai autentic si frumos mod, atunci cand altii ar fi facut remiza cu viata. Si din curajul ei si noul ei drum multi oameni gasesc sprijin si inspiratie.

Cum te ajută cartea să îți schimbi viața

R

Înveți cum poți să îți transformi traumele în energie ca să muți munții

R

Capeți încredere în forțele tale și realizezi că poți și tu, parcurgând poveștile altora

R

Aduci mai multă claritate în viața ta – ce vrei și cum să obții

R

Descoperi noi perspective, mai profunde, ale unor lucruri aparent banale

R

Te motivează să treci la acțiune și să faci schimbările dorite, cu pași mici și ușor de pus în practică

R

Alegi soluții deja testate de alții, care le-au adus succesul

R

Alegi o scurtătură în loc să dai TU cu capul de toate zidurile

R

Ai 101 lecții – ingrediente ce pot fi aplicate în toate zonele vieții tale – starea ta de bine, evoluția ta personală, relația de cuplu, carieră, interacțiunea cu alți oameni etc.

R

Îți aduci doza zilnică de motivație, fie că ai 2 minute la dispoziție, fie că ai o ora

R

Ai peste 200 exerciții & întrebări practice ca să aplici în viața ta lecțiile prezentate

R

Primești încă 8 exerciții bonus pentru o viață mai conștientă

Doar 48 lei  + Transport

Capeți încredere în forțele tale și realizezi că poți și TU, parcurgând poveștile altora

Această carte e pentru tine dacă:

Ești mereu ocupat, dar vrei să înveți lucruri noi și utile.

Capitolele sunt ușor de parcurs, în doar câteva minute poți să înveți ceva nou.

Vrei să schimbi ceva în viața ta, dar nu îți găsești resursele necesare.

Cele 101 lecții – povești îți arată cum poți să folosești ceea ce ai și știi deja, ca să construiești ce îți dorești.

Nu ai destulă încredere în forțele tale să faci ce îți propui.

Te vei încărca cu putere și încredere din poveștile oamenilor care au reușit deja, trecând de la adevărate drame la o viață plină de împliniri.

Vrei să alegi o cale mai ușoară de a ajunge unde îți dorești.

Poți să incluzi în viața ta soluții simple deja testate de alții, care le-au adus succesul.

Matei B.

„Multe informații interesante, prezentate dintr-un punct de vedere inedit! Ai un stil de a scrie ușor și plăcut, reușești să explici noțiuni destul de complexe pe înțelesul tuturor. Impărțirea pe trei segmente e foarte faină, iar partea de întrebări cu aplicare practică este extrem de utilă. Abordarea directă și prietenoasă mi-a dat o stare foarte bună, ca și cum stau de vorbă cu cineva apropiat. Cartea emană căldură și optimism, iar exemplele cu povești de succes fac totul să fie autentic și îți dau încredere în propria putere de a-ți schimba viața.”

Matei B.

Adina G.

“Este provocatoare și inspirațională, îți dă energia să faci ceva, te motivează. E pozitivă și optimistă și îți da avânt. Îmi place și că are exerciții, că te ajută să poți să și schimbi ceva, ai toată informația rapidă și accesibilă”

Maria G.

“Am reușit să citesc tot și chiar a venit la momentul potrivit. Este foarte ușor de parcurs, iar felul în care este expusă pe foaie, specific ție, clar, concis, la obiect, schematic, o face să fie citită și mai ales înțeleasă de fiecare în parte, chiar dacă persoana care o citește nu are de a face cu acest domeniu. Totul e super, foarte util cu multe învățături pe care cineva ți le spune, dezvăluie, făcând astfel mai ușoară trecerea către cunoașterea interioară a fiecăruia dintre noi. Mă motivează să mă aplec mai mult asupra problemelor odată identificate. Pentru că eu cam asta omit. După ce am identificat problema o cam tratez cu superfcialitate în loc să găsesc rezolvarea.”

Doar 48 lei  + Transport

Motivează-te să treci la acțiune și să faci schimbările dorite, cu pași mici și ușor de pus în practică

Câteva exemple de lecții

Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultimaSteve Jobs

Transformă provocările în triumfuriMaya Angelou

Nu te aștepta să îți păstrezi mereu echilibrulElisabeth Gilbert

Dezvoltă un “obraz gros” în fața criticilorJeff Bezos

Scopul exterior vs. scopul interiorEckhart Tolle

Fii ultimul care vorbeșteNelson Mandela

Crede în tine și nu renunțaNick Vujicic

Reinterpretează semnaleleSimon Sinek

Clarifică exact ce vreiTony Robbins

Florela G.

“E foarte bine structurată și ușor de parcurs, mi se pare foarte practică și utilă, eu îi dau nota 10! Este exact cum trebuie ca să o poți citi, într-o viață așa plină și cu câte avem de făcut. E bine că e practică și la obiect, ca să ne putem ajuta de ea în viața de zi cu zi, oricând simțim nevoia.”

Cristina G.

“Azi sunt recunoscătoare pentru că te citesc. Cu adevărat. Este balsam pentru confuzie. Cartea mi-a adus claritate. Toate informațiile mi-au fost utile. Sunt prezentate succint, fără abuz de text, respectând ce este relevant.”

Diana M. E.

“Materialul se parcurge ușor, informațiile sunt extrem de utile. Temele pe care le-ai ales sunt extrem de importante și, dacă ar fi recepționate cum trebuie de toată lumea care îți va citi cartea, lumea va fi un loc mai bun. Sunt reguli de viață, de comportament, care nu se învață la școală, din păcate, iar tu le-ai punctat succint pe fiecare.”

Doar 48 lei  + Transport

Adu-ți doza zilnică de motivație, fie că ai 2 minute la dispoziție, fie că ai o oră

despre autoare

Cristina Maria Cojocariu

Cristina este coach și terapeut ce crede în îmbinarea raționalului cu emoționalul, a pragmaticului cu spiritualul, în tot ceea ce facem. Trainer și autor, om fascinat de Oameni cu toate ale lor, fostă corporatistă (cu 16 ani de vânzări | management | marketing lăsați în urmă), a renunțat la tot ca să își urmeze visul, la ceva vreme după un diagnostic de cancer de piele primit “cadou de trezire” de la Univers.

Theona Balan

Autor, Coach, Trainer
_____________

Cristina este prietena mea bună și sunt tare norocoasă sa o am în viața mea. Am crescut împreună în ultimii opt ani și am învătat mult una de la alta. Este un exemplu de tenacitate, pasiune și perseverență. Are o sete pentru cunoaștere greu de stăpânit. Este ambițioasă și curajoasă, dovadă fiind si faptul că acum câtiva ani a renunțat la o carieră de-o viață pentru a-și urma visul și inima. Chiar nu am văzut atata dedicare si putere de concentrare la nimeni pană acum, așa cum am văzut la ea cu acest proiect. Cristina aduce în tot ceea ce face, pe lângă cunoștințe și experiențe unice, dragoste si optimism cu care îi atinge profund pe cei cu care interacționează.

Doar 48 lei  + Transport

Învață cum să îți transformi traumele în energie ca să muți munții

Comandă Cartea | 48 Lei